Klaar voor het nieuwe cursusjaar!

De zomervakantie is voor bijna iedereen weer voorbij. Inrush heeft de afgelopen weken overigens niet bepaald stilgezeten. Zo kregen we er een nieuwe locatie bij in Geertruidenberg. We hadden met Maasdijk al een vestiging aan de westkant van Rotterdam, en hebben nu ook aan de oostzijde een locatie waar we het volledige standaard opleidingspakket aanbieden.

 

Inrush groeit. Daar zijn we hartstikke trots op, maar het vergt ook de nodige aanpassingen in de bedrijfsvoering. We automatiseerden het inschrijvings-, toetsings- en factureringsproces en werken momenteel aan portals voor docenten en cursisten. Al met al gebruiken we steeds minder papier, dus dat is goed nieuws voor het milieu. Verder pleegden we onderhoud aan panden en apparatuur, de luchtbehandeling is verbeterd en we hebben enkele aanvullende veiligheidsmaatregelen genomen in de practicumruimtes.

 

Ook onze lesprogramma’s hebben we herzien. Er zijn nieuwe presentaties, praktijkoefeningen, oefentoetsen en internetpolls zoals Kahoots toegevoegd. Dit maakt de lessen voor cursisten die op herhalingstraining komen een stuk uitdagender en interessanter. Om verschillende redenen hebben we de standaardcursussen IV/WV hoogspanning en IV/WV hoog- en laagspanning met een lesdag ingekort en de cursus IV/WV laagspanning met een dag uitgebreid. Je leest hier meer over onze site. Tot slot hebben we een lesprogramma ontwikkeld dat cursisten opleidt voor het nieuwe Stipel-certificaat IV/WV en VP Laagspanning + Eindgroepen Hoogspanning.

 

Een bewogen zomer dus, en nu zijn we klaar voor een nieuw cursusjaar waarin we onze klanten opleiden om veilig te kunnen werken. De procedures die we doceren geven mensen het vertrouwen dat nodig is bij het werken met elektriciteit en de risico’s die daarbij horen. Iedereen aan het eind van de dag weer gezond naar huis, is onze missie!

 

René Arends

 

PS. Klik HIER voor meer nieuws over de nieuwe lesprogramma’s en cursussen.

 

We helpen je op weg

Opleidingen

Blijf up-to-date!