Nieuwe docent: Rienk Sjoerdsma stelt zich voor …

Ik ben Rienk Sjoerdsma en geboren op 2 maart 1956 in de provincie Friesland in de gemeente West-Dongeradeel in een klein plaatsje net boven Dokkum.
In 1962 zijn wij met het gehele gezin verhuisd naar de gemeente Heemskerk waar mijn vader een baan had bij de Hoogovens.
Mijn loopbaan begonnen bij Hoogovens IJmuiden op de bedrijfsschool in 1972 als elektricien.
Hier een aantal jaren gewerkt en in 1980 de overstap gemaakt naar de installatiebranche en begonnen als begrotingscalculator bij de firma Tot en Beers te Zaandam.
Jarenlang  heb ik vervolgopleidingen gedaan via avondscholen en heb ik carrière gemaakt in de installatiebranche en heb ik bij verschillende installatiebedrijven op managementfuncties mijn werkzaamheden verricht.
Als directeur c.q. manager ben je eindverantwoordelijke  van een bedrijf en maak je lange werkdagen. Eigenlijk ben je nooit klaar met je werk. In de weekenden en in de vakanties gaat het werk ook gewoon door. Afbouwen richting pensioen kan je in deze functies niet en ik ben dan ook erg blij dat ik werd benaderd door René Arends en  de kans heb gekregen om als docent bij Inrush aan de slag te gaan. Voorlopig alleen de LS cursussen voor drie dagen per week.
Ik woon sinds enkele jaren samen met Marjolijn en sindsdien ben ik ook (stief) vader van een dochter Nadine van 29 jaar en een zoon Marijn van 26 jaar.
Ik loop inmiddels een aantal weken mee met de diverse cursussen en ik heb al diverse collega’s mogen ontmoeten en ik ervaar de sfeer bij Inrush als zeer prettig.
ik hoop hier op een prettige manier mijn pensioen te mogen behalen.

We helpen je op weg

Opleidingen

Blijf up-to-date!


Geachte klanten en cursisten,

Inrush BV heeft besloten per onmiddellijk, en in navolging van de landelijke lijn, alle activiteiten te staken t/m vrijdag 3 april.

De komende dagen zullen wij met een alternatief online cursusaanbod komen. De reeds geplande cursussen tot genoemde datum kunnen op een later tijdstip worden ingehaald. Daarover nemen wij de komende dagen contact met u op.

Directie Inrush BV