Nieuwe docent: Arno van Teeffelen stelt zich voor …

Al 66 jaar lang ben ik woonachtig in het mooie ‘s-Hertogenbosch. Hier heb ik ook mijn vrouw leren kennen, Jeanne, met wie ik al 42 jaar lief en leed deel. Ter ontspanning trekken we er graag in de weekenden op uit onder andere met de motor, gaan we wandelen of bezoeken we een theatervoorstelling.

Onze twee kinderen, Cindy en Robby, hebben ons 4 kleinkinderen geschonken met wie ik graag mijn vrije tijd doorbreng. Zo ben ik bezig om onze 7-jarige kleinzoon de beginselen van de elektrotechniek bij te brengen omdat hij dit leuk vindt. Duidelijk is dat het in onze genen zit. Ook mijn zoon is werkzaam in de elektrotechniek.

De techniek heeft me altijd geboeid en ik was dan ook al op jonge leeftijd bezig met knutselen op dat vlak. Omdat ik de wens had om van mijn hobby mijn beroep te maken, heb ik de LTS elektrotechniek gevolgd. Op 16-jarige leeftijd ben ik daarna aan de slag gegaan als leerling elektromonteur bij een installateur. Vervolgens heb ik diverse functies gedurende 45 jaar bij energiebedrijven vervuld, voor het laatst in de functie van projectleider.

Gedurende mijn loopbaan heb ik ervaren welke risico’s op de loer liggen bij installaties en gebruik van gas, water en elektriciteit en hoe belangrijk het is om veilig hiermee om te gaan. Daarom ben ik mij voortdurend op dit vlak blijven ontwikkelen en scholen. Graag wil ik ook anderen meenemen in het veilig omgaan met gas, water en elektra en theorie verbinden met de praktijk van alledag.

Hoewel ik de pensioengerechtigde leeftijd heb bereikt, wil ik graag met mijn ruime werkervaring een bijdrage blijven leveren in de scholing van anderen. Het heeft mij in het verleden al veel voldoening gegeven en door het geven van opleiding voor Inrush hoop ik dit nog lang te kunnen voortzetten.

We helpen je op weg

Opleidingen

Blijf up-to-date!