Nieuwe lesprogramma’s en cursussen

Vanaf 1 september 2017 verandert Inrush de lengte van 3 standaardopleidingen:

  • De Stipel Basisopleiding IV/WV Laagspanning (Stipel sectie 8) was 3 dagen en wordt 4 dagen.
    Bij deze specifieke opleiding bleek dat teveel cursisten de stof te moeilijk vinden om in 3 dagen tot zich te nemen. Ook werd deze opleiding gecombineerd met cursisten die de Stipel Basis VP Laagspanning deden. Dat werkte niet optimaal. Ook wordt hierdoor de herhalingscursus IV/WV 1 dag langer, van 2 naar 3 dagen. De lengte van de VP Laagspanning (Stipel sectie 7) blijft 3 dagen en de herhaling 2 dagen.
  • De Stipel Basisopleiding IV/WV Hoogspanning (Stipel sectie 5) was 7 dagen en wordt 6 dagen. Aanpassingen in het lesprogramma leiden ertoe dat deze opleiding een dag korter kan. Dat is aantrekkelijk voor klanten, want niet alleen de prijs daalt, maar het scheelt ook een dag productieverlies voor de klant. De herhalingscursus blijft in lengte gelijk (4 dagen).
  • De Stipel Basisopleiding IV/WV Hoog- en laagspanning (combi) (Stipel sectie 24) was 9 dagen en wordt 8 dagen. Aanpassingen in het lesprogramma leiden ertoe dat deze opleiding een dag korter kan. Dat is aantrekkelijk voor klanten, want niet alleen de prijs daalt, maar het scheelt ook een dag productieverlies voor de klant. De herhalingscursus blijft in lengte gelijk (6 dagen).

Stipel heeft 2 nieuwe standaard certificeringen ontwikkeld:

  • IV/WV Laagspanning + Eindgroepen Hoogspanning (Stipel sectie 29). Inrush heeft de cursus hierop ontwikkeld. Deze duurt 6 dagen en de herhaling 4 dagen.
  • VP Laagspanning + Eindgroepen Hoogspanning (Stipel sectie 28). Inrush heeft de cursus hierop ontwikkeld. Deze duurt 5 dagen en de herhaling 3 dagen.

We helpen je op weg

Opleidingen

Blijf up-to-date!