10 september 2020

Inrush zoekt geschikte docenten

Inrush BV groeit en wij zijn altijd op zoek naar geschikte docenten. Heb je interesse kijk dan op https://www.inrush.nl/wat-wij-doen/werken-bij/ voor meer informatie of stuur ons een berichtje!

14 juli 2020

20 jaar Inrush

Feestje! Inrush is jarig! 14 juli 2000 is Inrush opgericht door 2 docenten. Een mooi moment om met jullie te delen in woord, beeld en tekst. Let dus op onze social media kanalen de komende tijd voor de nodige spannende aktie! Maar nu eerst: tijd voor taart!

28 mei 2020

…en nu dan ook weer het echte werk

Werken in ons praktijklokaal is natuurlijk fantastisch maar … nothing beats the real thing! Bij de Stipel PCE-opleidingen zijn we ook weer op lokatie aan de slag! Je weet toch, bij Inrush doen we aan Leren (z)onder spanning. OP zoek naar een ‘spannend’ beroep? Kijk ook eens bij onze opleidingen.

15 mei 2020

En ….we zijn weer van start….

De praktijklessen zijn afgelopen maandag van start gegaan. De studenten die niet direct het praktijklokaal in kunnen vanwege de corona regels kunnen de verrichtingen van hun klasgenoten nauwgezet volgen op onze digiborden. Met haarscherp beeld en state of the art geluid. Interactief leren in optima forma met als gevolg: zeer enthousiaste cursisten! Kijk voor ons […]

8 mei 2020

De opleidingen gaan weer van start!

Na 7 lange weken Corona lockdown kunnen onze cursisten vanaf maandag 11 mei weer bij ons terecht op lokatie. We hoeven jullie niet te vertellen hoe gelukkig we zijn dat alles weer van start kan en dat we blij zijn dat we onze cursisten weer in levenden lijve onderwijs kunnen geven.¬†Uiteraard doen we dat voorlopig […]

We helpen je op weg

Opleidingen

Blijf up-to-date!


Geachte klanten en cursisten,

Ons Corona protocol is aangepast aan de nieuwe kabinetsrichtlijnen van oktober 2020.

Uiteraard volgen we alle adviezen en regels inzake Corona.

Onze richtlijnen en protocol vind je hier!
Directie Inrush BV