E-learning

Inrush biedt haar cursisten de mogelijk tot e-learning. Vooral voor technisch personeel is dit een uitkomst. Op een interactieve manier wordt de theoriestof eigen gemaakt. Ook in het geval van een verlopen basiscertificaat biedt e-learning ondersteuning. Vaak hoeft dan niet meer de hele basisopleiding opnieuw te worden gedaan, maar volstaat e-learning om de basistoets opnieuw te halen (zie ook Stipel basis en PCE).

Moodle voor cursisten:
https://bedrijfsopleidingsupport.eu/elessen

Skype vragenuurtje

Wij bieden onze cursisten ook deze vorm van ondersteuning aan. Vanzelfsprekend blijven de standaardopleidingen het belangrijkst, omdat juist de interactie tussen docent en cursist, alsmede de praktijkopdrachten de boventoon voeren. Maar de theorie is soms taai. Daarom geven we de cursisten, behalve van de e-learning faciliteit, ook de gelegenheid tot het stellen van vragen via skype op gezette tijden.

Kahoot en Internet polls

Soms willen wij snel wat feedback van de cursisten. Welke van de zes opties is het beste in deze situatie? Wat moet je allemaal doen als je spanningsloosheid moet aantonen? Wie heeft de juiste aanwijzing voor deze werkzaamheden? Etc.

Online polls vormen een makkelijke, leuke en interactieve feedback. Op elk gewenst moment kan het worden toegepast in de theorielessen. Ook worden de antwoorden direct op het smartboard vertoond. Hierdoor ontstaat ook leuke onderlinge dynamiek en discussie.

Het enige wat de cursist nodig heeft is zijn of haar mobiele telefoon.

Smart- of digiboards

Inrush maakt gebruik van deze borden in de theorieleslokalen. Dit draagt bij aan onze vernieuwende vorm van lesgeven.

Continuous Professional Development (CPD)

Inrush wil niet alleen haar cursisten de beste opleiding geven, maar we willen ook dat onze docenten zich continu ontwikkelen. Dat komt de cursist weer ten goede. Dat gebeurt door onze docenten bij te scholen, en door audits en feedback van docenten onderling tijdens opleidingsmomenten te organiseren. Hierdoor ontstaat kruisbestuiving, waarbij docenten van elkaar leren en kunnen dat weer toepassen in hun eigen opleidingen. Ook kunnen ze elkaar onderling wijzen op persoonlijk zaken die voor verbetering vatbaar zijn, altijd door positieve feedback.

Arc Flash Risk Training

Inrush heeft opleidingen ontwikkeld rondom het thema Arc flash hazard risk. Er is een introductiecursus van 1 dag, maar meer diepgang is ook mogelijk. Daarvoor kunnen wij op maat gemaakte opleidingen aanbieden.

Blijf up-to-date!


Geachte klanten en cursisten,

Inrush BV heeft besloten, in navolging van de landelijke lijn, alle activiteiten te staken t/m 28 april.
De reeds geplande cursussen tot genoemde datum kunnen op een later tijdstip worden ingehaald. Cursussen die deze maand april zouden starten, worden opnieuw gepland.

Directie Inrush BV