Directie - Inrush

Woord van de directie

Welkom bij Inrush! We zijn trots op ons bedrijf en willen u iedere dag de kwaliteit bieden die u van ons verwacht. Inrush bestaat sinds het jaar 2000. Wij verzorgen ondermeer (Stipel) veiligheidsopleidingen, zowel in de laag- als hoogspanning, voor ruim 2000 cursisten per jaar. Dit doen wij op 4 eigen locaties (Heemskerk, Oude Tonge, Nieuwleusen en Maasdijk), op diverse gastlocaties en op klantlocaties.

Ons bedrijf

Inrush verzorgt opleidingen waarbij bewustwording, kennis en vaardigheden worden ontwikkeld om veilig om te gaan met, en werkzaamheden uit te voeren aan elektrische installaties.

Missie
Wij geloven in onze veiligheidsopleidingen. De procedures die wij doceren helpen mensen en bieden zekerheid om te gaan met de risico’s bij werken met elektriciteit, zodat ze aan het eind van de dag weer gezond naar huis gaan.

Visie
Onze opleidingen bestaan voor een groot deel uit praktijkopdrachten, die een goed beeld geven van risico’s en maatregelen in de elektrotechniek.
Theorie en technisch personeel is niet altijd een makkelijke combinatie, daarom bieden wij diverse vormen van (interactieve) ondersteuning zoals boeken, presentaties, e-learning en onlinehulp.

Specialisten en kwaliteit
Wij werken alleen met docenten uit de praktijk. Zij hebben ruime ervaring in het veiligstellen van werkgebieden variërend van laagspanning 230 V tot ultrahoge spanningen t/m 380 kV.

Opleidingen
Wij bieden vakbekwaamheidsopleidingen die gecertificeerd zijn door Stipel. We doen dit zowel in de laag- en de hoogspanning, of een combinatie van beiden op onze eigen locaties of bij de klant.

Afsluitend
Wij wensen u veel succes bij uw opleiding!

René Arends
Directeur Inrush BV

René Arends

René Arends

Na zijn studies aan de TU Eindhoven en daarvoor de HTS, heeft René in de energiesector bij NUON veel kennis en ervaring opgedaan in het werken met elektrotechnische installaties in zowel de laag- als de hoogspanning. Daarna heeft hij als business consultant bij bedrijven als KPN, Philips en Shell, en als directeur bedrijfsvoering bij de Nederlandse Politie veel managementervaring opgedaan, om terug te keren in de energiesector bij Inrush BV.

Blijf up-to-date!