Veiligheidscampagne ‘Beter dubbelcheck je je meter’

Het werken aan hoog- en laagspanningsinstallaties brengt risico’s met zich mee. We leren onze cursisten veilige procedures bij het werken aan deze installaties. Het gaat om veilige handelingen waarbij het voor een deel gaat om het bijbrengen van kennis en vaardigheden en voor het andere deel om bewustwording. Zo kan uw personeel op een veilige manier werkzaamheden uitvoeren aan installaties. Bij Inrush zijn we al bijna 20 jaar gespecialiseerd in het verzorgen van deze cursussen.

 

90% van de cursisten die zakken voor de praktijk, maakt een essentiële fout
Wat we op onze trainingslocaties veel zien is dat een essentieel onderdeel vaak vergeten wordt. Zonder dit onderdeel wordt er niet 100% veilig gewerkt aan een installatie. Gelooft u dat van de cursisten die zakken voor hun praktijk, liefst 90% dit onderdeel vergeet tijdens het examen? Ook in de praktijk wordt dit vaak vergeten, ook nadat men de cursussen succesvol heeft afgerond. Dus wanneer men heeft laten zien dat men het wel begrijpt.

 

Bij Inrush willen we graag dat iedereen aan het eind van de dag gezond naar huis gaat. Altijd. We willen daarom een branche-brede gedragsverandering zien ;-). We lanceren bij deze de campagne: ‘beter dubbelcheck je meter’. Zo wordt het werken aan hoog- en laagspanningsinstallaties een stuk veiliger en zakt uw personeel niet meer op dit essentiële punt.

 

Zorgt u ook voor een veiligere werkomgeving? Deel dit filmpje met uw personeel!

 

 

Over Inrush

Inrush is opgericht in 2000 en verzorgt (Stipel) veiligheidsopleidingen, zowel in de laag- als hoogspanning voor ruim 2000 cursisten per jaar. Dit doen wij op 4 eigen locaties (Heemskerk, Nieuwleusen, Oude Tonge en Maasdijk), op gastlocaties en op klantlocaties. Inrush heeft veel kennis en ervaring in de offshore, energiebedrijven (opwekking en distributie), windenergie, ziekenhuizen, installateurs en tractiebedrijven. Wij werken alleen met docenten uit de praktijk. Zij hebben ruime ervaring in het veiligstellen van werkgebieden variërend van laagspanning 230 V tot ultra hoge spanningen t/m 380 kV.

We helpen je op weg

Opleidingen

Blijf up-to-date!